V následujícím dokumentu najdete informace o zpracování osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů (včetně GDPR).

Kdo je zpracovatelem osobních údajů

Provozovatelka webu www.literarnialchymie.cz – Mgr. Kateřina Foltánková (Správce), se sídlem Purkyňova 85, 612 00 Brno, IČ: 04371259, zapsaná u živnostenského úřadu v Brně.

Jaké údaje zpracovávám

Odběratelé e-mailového upozornění na nové termíny kurzů

Pokud se chcete s předstihem dozvědět o tom, že jsem právě vypsala nový termín kurzu tvůrčího psaní, můžete se přihlásit k odběru e-mailového upozornění. Zpracovávaným údajem je v tomto případě vaše e-mailová adresa.

Z odběru upozornění se můžete kdykoliv odhlásit tím, že odepíšete na e-mail a uvedete, že chcete být vyřazeni z databáze.

Váš e-mail zpracovávám po dobu 3 let.

Účastníci kurzů tvůrčího psaní

Pokud se přihlásíte na můj kurz tvůrčího psaní, zpracovávám vaše:

  • Jméno a příjmení,
  • Doručovací adresu
  • E-mail
  • Telefon

Tyto údaje potřebuji k evidenci účastníků, k vystavení faktury, ke komunikaci a k informování o navazujících kurzech tvůrčího psaní.

Vaše údaje zpracovávám po dobu 10 let.

Další zpracovatelé

Vaše osobní údaje používám výhradně k účelům, pro které jste mi je poskytli – informování o kurzech, účast na kurzu. Aby to bylo technicky proveditelné, vaše osobní údaje mohou zpracovávat i následující subjekty:

  • Gmail – přes který s vámi komunikuji
  • Mailchimp – přes který odesílám hromadné e-maily
  • iDoklad – přes který vystavuji faktury účastníkům kurzu
  • WordPress – redakční systém, na kterém funguje Literární alchymie

Vaše osobní údaje nepředávám žádným jiným třetím stranám, které by vám posílaly reklamní e-maily nebo něco podobného. Sama otravný spam nemám ráda a nehodlám ho nijak rozšiřovat.

Vaše práva

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte následující práva:

  • svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete vzít kdykoliv zpět,
  • máte možnost požadovat informace a vysvětlení, jaké vaše osobní údaje zpracovávám,
  • můžete si vyžádat přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat,
  • můžete požádat o výmaz vašich osobních údajů (nezahrnuje případy, kdy jsem povinna uchovávat vaše údaje z nařízení jiných zákonů),
  • v případě pochybností o oprávněném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na mě nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kontaktní údaje

Zastihnete mě na e-mailu katerina.foltankova@gmail.com.


Máte přečteno? Pokračujte na domovskou stránku nebo na informace o kurzu kreativního psaní.